SAMEN UIT, SAMEN THUIS!

Een auto leasen bij Lease Performance betekent méér dan een zakelijke overeenkomst. In uw ideale leaseauto op weg naar zorgeloze kilometers. U stuurt, wij volgen. Wij ondersteunen u wanneer u daar behoefte aan hebt. Ons team en onze tools staan altijd in dienst van uw rijplezier. Gegarandeerd.
Samen uit. Samen thuis.

DIRECT OP WEG NAAR UW IDEAAL.

U selecteert op de thema’s die u belangrijk vindt. Wij vinden uw ideale auto.

Met onze leaseconfigurator kunt u zelf uw persoonlijke leaseauto samenstellen.

Kies een merk, maak een keuze uit de verschillende uitvoeringen, optiepaketten en vraag een offerte aan.
Reset

Wij hebben ... auto's voor u geselecteerd

Momenteel hebben wij de volgende actiemodellen

Renault Clio 5-deurs Expression dCi 90 *60 mnd. / 15.000 km
vanaf € 365,-*
o.a.m. mistlampen, metalic lak
14 %
A
82 g/km
Peugeot 308 (5-deurs) 1.6hdi bluelease 88kW *60 mnd. / 15.000 km
vanaf € 495,-*
o.a.m. mistlampen, parkeerhulp achter
14 %
B
82 g/km
Audi A3 sportback (5-deurs) 1.4tfsi plug-in e-tron phev *60 mnd. / 15.000 km
vanaf € 649,-*
o.a.m. Pro Line Plus, Metalic lak
7 %
A
39 g/km
ADVIES? 020 610 4595

U KUNT ALTIJD OP ONS REKENEN

Ook financieel zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij bieden u de mogelijkheden, u kiest de vorm die bij u past.

OPERATIONELE LEASE

Uw enige zorg is veilig rijden!
U rijdt comfortabel, in de wetenschap dat uw auto (of wagenpark) in vertrouwde handen is bij Lease Performance. De kosten van brandstof, onderhoud, afschrijving, belastingen en verzekering zijn in het leasecontract opgenomen. De waarde van uw auto (of wagenpark) staat bij Lease Performance op de balans, zodat u meer financiële armslag heeft. U bepaalt de looptijd en het aantal jaarlijkse kilometers en betaalt een vast bedrag per maand.

ZZP LEASE

ZZP Lease, ook persoonlijk!

Bent u als ZZP’er op zoek naar een leaseauto, dan is dit bij de meeste van de grotere aanbieders niet eenvoudig. In de regel wordt u verwezen naar een online-account en geschied alle communicatie online. Wilt u zaken doen met mensen i.p.v. via uw online-account, dan bent u bij Lease Performance aan het juiste adres. Wij bieden u dankzij onze jarenlange expertise en onafhankelijkheid altijd een voor u op maat gesneden aanbod. Ook zijn wij in staat om een snelle acceptatie te realiseren indien u beschikt over tenminste jaarcijfers over een periode van twee jaar.

Persoonlijke service vanaf één auto, ook dát is Lease Performance.

SHORT LEASE

Direct tijdelijk een mobiliteitsoplossing!
Lease Performance biedt u de mogelijkheid tot Short lease. U hoeft niet te investeren, maar rijdt direct een representatieve auto tegen een vast maandbedrag. Ideaal voor medewerkers met een proeftijd, voor freelancers of voor interim medewerkers.


 

FINANCIAL LEASE

Wordt eigenaar van uw droomauto!
Lease Performance verstrekt u een lening die de volledige aanschafwaarde dekt. U bepaalt de gewenste aanbetaling, slottermijn en looptijd van uw contract en hiermee uw vaste maandbedrag. De BTW over aanschafwaarde kan worden teruggevorderd en fiscaal profiteert u van de rente- en investeringsaftrek. Bij aanvang bent u economisch eigenaar en aan het einde van de looptijd bent u tevens juridisch eigenaar van uw droomauto!

NETTO OPERATIONAL LEASE

Lease Performance maakt de weg vrij voor andere investeringen!
Bij de Netto Operationele lease gaat u een lening aan met Lease Performance voor 100% van de aanschafwaarde van uw auto('s). Lease Performance blijft eigenaar van uw auto, waardoor de auto niet op uw balans verschijnt. De restwaarde van de leaseauto komen we vooraf overeen, waardoor het risico van de economische waardevermindering voor rekening van Lease Performance is.
 


 

 

STARTERS LEASE

Met de starters leaseformule bent u direct op weg!
Lease Performance biedt starters de mogelijkheid om vooraf geconfigureerde populaire auto’s voor de periode van één jaar te leasen. Deze leaseauto's zijn speciaal ontwikkeld voor en volledig afgestemd om startende ondernemers een vliegende start te bezorgen!

MOND-TOT-MOND IS DE BESTE RECLAME.

Behalve als die reclame uit onze mond komt. Daarom laten we onze klant aan het woord.

 • Ik lease nu al twee jaar mijn auto via Lease Performance. Tot de dag van vandaag heb ik geen enkel probleem met het bedrijf gehad.

  Ik heb helaas al verschillende incidenten gehad. Zo is mijn audio/navigatiesysteem gestolen waarbij mijn zijruit is ingeslagen en een deel van het dashboard
 vernield. Mijn auto was binnen drie dagen weer in originele staat hersteld. Vervolgens werd de zijkant van mijn auto bekrast en ging mijn navigatiesysteem kapot. Dit alles werd binnen één dag hersteld.

  Lease Performance heeft bij geen van de gevallen moeilijk gedaan. Zeer snelle service, accuraat en vriendelijke mensen.


  Dhr. E. Wonings

 • Ik ben al geruime tijd klant bij Lease Performance, zeg maar klant van het eerste uur. Ik heb de leaseovereenkomsten van mijn vorige leasemaatschappij over laten zetten naar Lease Performance.

 Het leasecontract de looptijd,
 vervangend vervoer kon allemaal naar mijn wens worden aangepast. 
Het bedrijf probeert met de klant mee te denken en passende oplossingen te zoeken.

  Lease Performance hanteert een flexibele en snelle handelswijze. Tevens erg goede service bij problemen onderweg of schade. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing om de contracten over te zetten naar Lease Performance.


  Dhr. B. Berghoff directeur -  middelgrote MKB onderneming -

 • Sinds een aantal jaren leasen wij onze bedrijfswagens bij Lease Performance. De persoonlijke aandacht en dito service waren voor ons belangrijke overwegingen om over te stappen van onze leasemaatschappij waar wij al 20 jaar klant waren.

  We waren nog maar een paar weken klant toen onze eerste bedrijfswagen net voor het weekend met pech langs de weg stil kwam te staan. We hadden een groot aantal klussen gepland voor het weekend en pech konden we juist nu niet gebruiken. Met één telefoontje naar Lease Performance was alles geregeld.

  Binnen één uur kregen we een vervangende bedrijfswagen zodat wij de spullen konden overladen en onze weg weer vervolgden.

  De omzet was gered dankzij Lease Performance.


  Dhr. W. Gemendink eigenaar transportbedrijf

 • Ik zit bij Lease Performance en daar ben ik erg blij mee. Zeer goede service en vriendelijk personeel. Maken van veel zaken geen probleem.

  Mijn auto ging defect en de ANWB kon het niet verhelpen. Mijn auto werd voor de deur opgehaald en ik kreeg direct een vervangende auto
. De defecte auto werd 's middags gerepareerd alweer teruggebracht.

  Snelle en goede service. Ik vind de flexibiliteit van het bedrijf erg prettig.


  Mevr. van Schijndel eigenaar eenmanszaak

 • Na een lange zoektocht naar een koelwagen leasemaatschappij kwam ik op internet koelwagenleasen.nl tegen. Wat een geweldig bedrijf, na één telefoontje kon geheel ik naar mijn eigen wensen een koelwagen samenstellen.

  Binnen aanzienbare tijd heb ik de offerte van de koelwagen ontvangen.

  De bedrijfsacceptatie verliep vlot. Na een paar weken stond mijn met het bedrijfslogo bestickerde koelwagen klaar voor gebruik.

  TOP!!


  Dhr. G. Ottink mede-eigenaar koel transportondernemer

UW TEAM. ÉÉN TAAK.

Onze missie is volbracht wanneer u met een glimlach in de auto zit.

ONNO DUNN Directeur
DIRK- JAN LEPELAAR Financieel manager
DIRK KROKKÉ Operationeel manager
JACO VAN BEEM Leaseadviseur
MARTIJN GROOT Administratief medewerker
GUIDO MEIJVOGEL Medewerker Operationeel & Contract beheer

WE ARE SOCIAL

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor de Live Your Dream Foundation.

De Live Your Dream Foundation slaat door middel van het organiseren van sport evenementen, lezingen en seminars een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond. Denk hierbij aan sporten als schaatsen, fietsen, klimmen, roeien etc.
Vaak hebben jongeren moeite om een bepaalde mind set op eigen krachten te bereiken. Het gaat pas werken als je jongeren uit hun alledaagse leven haalt en in groepsverband van elkaar laat leren. Zo motiveer je jongeren hun grenzen (opnieuw)te verkennen en te verleggen.
In een volstrekt nieuwe setting en de noodzaak teamwork te leveren met lotgenoten met andere beperkingen dwingt hen tot scherpere afweging ’wat kan ik allemaal wel’ dan in hun dagelijkse (gezonde) omgeving. Daarin worden zij vaak ontzien en ontzien zij zichzelf. LYD helpt hen de nadruk te verleggen van ‘dit kan ik niet’ naar ‘wat kan ik zeker wel". 
Lease Performance steunt de Live Your Dream Foundation door middel van het middel van het adviseren en faciliteren in de automotive vraagstukken

NIEUWS

Ook wij zijn continu in beweging.

 • De belasting gaat omlaag!

  Staatsecretaris Eric Wiebes van Financien heeft een brief geschreven aan de Kamer met hierin het verzoek om de belasting op de elektriciteitskosten bij het laden bij laadpalen te verlagen.  Deze verlaging van de elekriciteitskosten van 10 cent naar 4,99 cent per kWh. moet elektrisch rijden aantrekkerlijker en voordeliger maken. Lees hier de brief van Staatsecretaris Eric Wiebes

  lees verder
 • De nieuwe auto voor Rob's Grote Tuinverbouwing

  Na 5,5 jaar trouwe dienst hebben wij  de 'oude' Iveco Daily van Rob's Grote Tuinverbouwing vervangen door een glimmende nieuwe Iveco Daily! Lease Performance is super trots dat Rob's Grote Tuinverbouwing wederom gekozen heeft voor ons en wij wensen de mannen van Rob's Grote Tuinverbouwing veel plezier met hun nieuwe vrachtwagen.

  lees verder
 • De bijtelling in 2016

  In 2016 veranderen de bijtellingscategorieën van leaseauto's en worden afhankelijk van de CO2 uitstoot van de leaseauto. In het onderstaande overzicht staan de CO waarden die bij deze categorieën horen.

  Bijtelling in % van de catoluguswaarde, afhankelijk van de CO uitstoot;

  Bijtelling CO2 uitstoot 2016 2017 2018 2019 2020 Volledig elektrisch (EV)   0 4 4 4 4 4 Semi Elektrisch    (PHEV)    1   - 50    15 17 19 22 22 Zuinig         51 - 106  21 22 22 22 22 Overig   >  106  25 22 22 22 22

   

  lees verder
 • Lease Performance op TV

  De service die u gewend bent bij Lease Performance wordt nu ook zichtbaar op tv. Onder andere wordt de commercial getoond bij Radio TV Noord Holland en AT5.

  U kunt de commercial via ons Youtube kanaal bekijken.

  lees verder

NEEM CONTACT OP.

Genoeg over ons, we zijn benieuwd naar u!

Telefoon +31 (0)20 - 610 45 95 Fax+31 (0)20 - 610 39 15 E-mail info@leaseperformance.nl

Aanhef:           De heer             Mevrouw

WIJ ZIJN OPTIMAAL BEREIKBAAR.

We hebben lekkere koffie. U bent van harte uitgenodigd!

DEBUG TRAILER: pid:58-1
Sluiten [X]
DEBUG TRAILER after: pid:58-1