• DE BESTE LEASEDEAL
  DE BESTE SERVICE
  Vanaf

  € 370,-

  Per maand
  Opel Astra
  LEASE DIRECT
  Vanaf

  € 410,-

  Per maand
  Renault Traffic
  LEASE DIRECT
  Direct leasen:
  • Merk
  • Model
  • Leaseprijs
  • Brandstoftype

SAMEN UIT SAMEN THUIS

 • Altijd De beste leasedeals met de beste service.
 • Merkonafhankelijk: een auto voor elk type leaserijder.
 • Financiële oplossingen op maat.
 • Gratis persoonlijk & eerlijk advies.
 • Alle leasevormen mogelijk

DIRECT OP WEG NAAR UW IDEAAL.

U selecteert op de thema’s die u belangrijk vindt. Wij vinden uw ideale auto.

Met onze leaseconfigurator kunt u zelf uw persoonlijke leaseauto samenstellen.

Kies een merk, maak een keuze uit de verschillende uitvoeringen, optiepaketten en vraag een offerte aan.
Reset

Wij hebben ... auto's voor u geselecteerd

Momenteel hebben wij de volgende actiemodellen

Peugeot 108 (3-deurs) 1.0 evti
vanaf € 215,-*
Operational Lease 60 mnd. 10.000 km
21 %
B
88 g/km
Ford Transit Custom (gb) 2.2tdci L1H1 270 eco
vanaf € 385,-*
Operational Lease 60 mnd. 10.000 km
n.v.t.
B
82 g/km
Fiat 500C Lounge 1.2 zwarte kap
vanaf € 285,-*
Operational Lease 60 mnd. 15.000 km
22 %
B
99 g/km
Renault Kadjar (5-deurs) 1.2tce zen
vanaf 450,-*
Operational Lease 60 mnd. 15.000 km
25 %
B
126 g/km
Renault Trafic Comfort L1H1 T27DCi 95 Euro6
vanaf 410,-
Operational Lease 60 mnd. 15.000 km
25 %
-
147 g/km
Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo Business+
vanaf 370,-
Operational Lease 60 mnd. 15.000 km
22 %
A
103 g/km
Volvo V40 (5-deurs) 2.0d2 Nordic Edition
vanaf 499,-
Operational Lease 60 mnd. 20.000 km
21 %
C
89 g/km
Audi q7 (5-deurs) 3.0tdi plug-in e-tron quattro automaat
vanaf 1150,-
Operational Lease 60 mnd. 10.000 km
15 %
A
50 g/km
ADVIES? 020 610 4595

U KUNT ALTIJD OP ONS REKENEN

Ook financieel zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij bieden u de mogelijkheden, u kiest de vorm die bij u past.

OPERATIONELE LEASE

Uw enige zorg is veilig rijden!
U rijdt comfortabel, in de wetenschap dat uw auto (of wagenpark) in vertrouwde handen is bij Lease Performance. De kosten voor onderhoud, afschrijving, belastingen en verzekering zijn in het leasecontract opgenomen. De waarde van uw auto (of wagenpark) staat bij Lease Performance op de balans, zodat u meer financiële armslag heeft. U bepaalt de looptijd en het aantal jaarlijkse kilometers en betaalt een vast bedrag per maand.

ZZP LEASE

ZZP Lease, ook persoonlijk!

Bent u als ZZP’er op zoek naar een leaseauto, dan is dit bij de meeste van de grotere aanbieders niet eenvoudig. In de regel wordt u verwezen naar een online-account en geschied alle communicatie online. Wilt u zaken doen met mensen i.p.v. via uw online-account, dan bent u bij Lease Performance aan het juiste adres. Wij bieden u dankzij onze jarenlange expertise en onafhankelijkheid altijd een voor u op maat gesneden aanbod. Ook zijn wij in staat om een snelle acceptatie te realiseren indien u beschikt over tenminste jaarcijfers over een periode van twee jaar.

Persoonlijke service vanaf één auto, ook dát is Lease Performance.

SHORT LEASE

Direct tijdelijk een mobiliteitsoplossing!
Lease Performance biedt u de mogelijkheid tot Short lease. U hoeft niet te investeren, maar rijdt direct een representatieve auto tegen een vast maandbedrag. Ideaal voor medewerkers met een proeftijd, voor freelancers of voor interim medewerkers.


 

FINANCIAL LEASE

Wordt eigenaar van uw droomauto!
Lease Performance verstrekt u een lening die de volledige aanschafwaarde dekt. U bepaalt de gewenste aanbetaling, slottermijn en looptijd van uw contract en hiermee uw vaste maandbedrag. De BTW over aanschafwaarde kan worden teruggevorderd en fiscaal profiteert u van de rente- en investeringsaftrek. Bij aanvang bent u economisch eigenaar en aan het einde van de looptijd bent u tevens juridisch eigenaar van uw droomauto!

NETTO OPERATIONAL LEASE

Lease Performance maakt de weg vrij voor andere investeringen!
Bij de Netto Operationele lease gaat u een lening aan met Lease Performance voor 100% van de aanschafwaarde van uw auto('s). Lease Performance blijft eigenaar van uw auto, waardoor de auto niet op uw balans verschijnt. De restwaarde van de leaseauto komen we vooraf overeen, waardoor het risico van de economische waardevermindering voor rekening van Lease Performance is.
 


 

 

STARTERS LEASE

Met de starters leaseformule bent u direct op weg!
Lease Performance biedt starters de mogelijkheid om vooraf geconfigureerde populaire auto’s voor de periode van één jaar te leasen. Deze leaseauto's zijn speciaal ontwikkeld voor en volledig afgestemd om startende ondernemers een vliegende start te bezorgen!

UW TEAM. ÉÉN TAAK.

Onze missie is volbracht wanneer u met een glimlach in de auto zit.

ONNO DUNN Directeur
DIRK- JAN LEPELAAR Financieel manager
GUIDO MEIJVOGEL Operationeel manager
JACO VAN BEEM Leaseadviseur
DIRK KROKKÉ Medewerker Operationeel & Contract beheer
MARTIJN GROOT Administratief medewerker
KYRON CARRICK Accountmanager

NIEUWS

Ook wij zijn continu in beweging.

 • De nieuwe Seat Alteca

  De nieuwe Seat Alteca is uiteraard ook via Lease Performance te leasen. Deze SUV van het Spaanse automerk is een echte gezinsauto en heeft een verrassend groot aanhanger trekgewicht. De auto is opvallend ontworpen met de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en driehoekige lichtelementen.

  Wij stellen deze mooie Seat graag voor u samen!

  lees verder
 • Lease Performance gebruikt ROB net

  Lease Performance is sinds kort toegetreden tot het branche communicatie systeem ROB-net. Dit systeem ondersteunt leasemaatschappijen en de toeleveranciers op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden en het daaraan gerelateerd vervangend vervoer bij de efficiënte administratieve afwikkeling van hun onderlinge transacties. Het systeem bevat ca. 600.000 voertuigen en verwerkt jaarlijks ca. 2,6 miljoen facturen.

  lees verder
 • Veel progressie voor Rinus van Kalmthout

  Nederlands racetalent Rinus van Kalmthout rijdt sinds dit jaar in de USF2000, de raceklasse waarin jong talent via vier niveaus kan opklimmen naar de Indycar Series. Om zich goed te kunnen voorbereiden rijdt hij momenteel de MRF Challange. De derde ronde van de Indiase MRF Challange op het Buddh International Circuit in India is voor Rinus prima verlopen. Rinus werd driemaal vijfde en eenmaal zesde. In het sterke veld met vele Formule 3- en Formule 4-coureurs kon Rinus veel strijd leveren met rijders als Mick Schumacher, Joey Mason en Harrison... lees verder

 • Leasevloot stijgt met 60 procent

  De leasemarkt heeft de beste januari maand achter de rug sinds 2012. Het aantal registraties in de maand januari was 17.034 leasepersonenauto's, bijna 60 procent meer dan vorig jaar januari.  Het aantal bestelauto's groeide ook behoorlijk naar 3.379 bestelauto's.  De populairste leaseauto's in januari waren; - Volkswagen Up - Volkswagen Golf - Volkswagen Tiguan - Volkswagen Polo - Opel Astra

   

  lees verder

MOND-TOT-MOND IS DE BESTE RECLAME.

Behalve als die reclame uit onze mond komt. Daarom laten we onze klant aan het woord.

 • Ik lease nu al twee jaar mijn auto via Lease Performance. Tot de dag van vandaag heb ik geen enkel probleem met het bedrijf gehad.

  Ik heb helaas al verschillende incidenten gehad. Zo is mijn audio/navigatiesysteem gestolen waarbij mijn zijruit is ingeslagen en een deel van het dashboard
 vernield. Mijn auto was binnen drie dagen weer in originele staat hersteld. Vervolgens werd de zijkant van mijn auto bekrast en ging mijn navigatiesysteem kapot. Dit alles werd binnen één dag hersteld.

  Lease Performance heeft bij geen van de gevallen moeilijk gedaan. Zeer snelle service, accuraat en vriendelijke mensen.


  Dhr. E. Wonings

 • Ik ben al geruime tijd klant bij Lease Performance, zeg maar klant van het eerste uur. Ik heb de leaseovereenkomsten van mijn vorige leasemaatschappij over laten zetten naar Lease Performance.

 Het leasecontract de looptijd,
 vervangend vervoer kon allemaal naar mijn wens worden aangepast. 
Het bedrijf probeert met de klant mee te denken en passende oplossingen te zoeken.

  Lease Performance hanteert een flexibele en snelle handelswijze. Tevens erg goede service bij problemen onderweg of schade. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing om de contracten over te zetten naar Lease Performance.


  Dhr. B. Berghoff directeur -  middelgrote MKB onderneming -

 • Sinds een aantal jaren leasen wij onze bedrijfswagens bij Lease Performance. De persoonlijke aandacht en dito service waren voor ons belangrijke overwegingen om over te stappen van onze leasemaatschappij waar wij al 20 jaar klant waren.

  We waren nog maar een paar weken klant toen onze eerste bedrijfswagen net voor het weekend met pech langs de weg stil kwam te staan. We hadden een groot aantal klussen gepland voor het weekend en pech konden we juist nu niet gebruiken. Met één telefoontje naar Lease Performance was alles geregeld.

  Binnen één uur kregen we een vervangende bedrijfswagen zodat wij de spullen konden overladen en onze weg weer vervolgden.

  De omzet was gered dankzij Lease Performance.


  Dhr. W. Gemendink eigenaar transportbedrijf

 • Ik zit bij Lease Performance en daar ben ik erg blij mee. Zeer goede service en vriendelijk personeel. Maken van veel zaken geen probleem.

  Mijn auto ging defect en de ANWB kon het niet verhelpen. Mijn auto werd voor de deur opgehaald en ik kreeg direct een vervangende auto
. De defecte auto werd 's middags gerepareerd alweer teruggebracht.

  Snelle en goede service. Ik vind de flexibiliteit van het bedrijf erg prettig.


  Mevr. van Schijndel eigenaar eenmanszaak

 • Na een lange zoektocht naar een koelwagen leasemaatschappij kwam ik op internet koelwagenleasen.nl tegen. Wat een geweldig bedrijf, na één telefoontje kon geheel ik naar mijn eigen wensen een koelwagen samenstellen.

  Binnen aanzienbare tijd heb ik de offerte van de koelwagen ontvangen.

  De bedrijfsacceptatie verliep vlot. Na een paar weken stond mijn met het bedrijfslogo bestickerde koelwagen klaar voor gebruik.

  TOP!!


  Dhr. G. Ottink mede-eigenaar koel transportondernemer

NEEM CONTACT OP.

Genoeg over ons, we zijn benieuwd naar u!

Telefoon +31 (0)20 - 610 45 95 Fax+31 (0)20 - 610 39 15 E-mail info@leaseperformance.nl

Aanhef:           De heer             Mevrouw

WIJ ZIJN OPTIMAAL BEREIKBAAR.

We hebben lekkere koffie. U bent van harte uitgenodigd!

DEBUG TRAILER: pid:58-1